معاونت فرهنگی و اجتماعی:

حضور استاد عباسی در ویژه برنامه روز دانشجو

06 01 2019 00:00
کد خبر : 13502208
تعداد بازدید : 3

به گزارش انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه الزهرا(س)، این انجمن ویژه برنامه ای را به مناسبت روز دانشجو با موضوع "جنبش دانشجویی و تمدن نوین اسلامی" با سخنرانی استاد حسن عباسی و باحضور جمعی از اساتید و مسئولین دانشگاه های مختلف تهران برگزار کرد .
استاد عباسی با بیان اینکه درحال‌حاضر بیش از 65 درصد دانشجویان در کشور از خانم‌ها هستند و این افتخار را داریم که ایران به‌عنوان اولین کشوری باشیم که تعداد دانشجویان زن آن نسبت به مردان بیشتر هستند، اظهار کرد: زنان توانمندی خود را در عرصه‌های علم و دانش نشان داده‌اند و شرایط نیز به‌گونه‌ای به‌وجود آمده است که خانم‌ها در عرصه علم و معرفت بتوانند نقش‌آفرینی کنند، البته مسائلی مانند ارتقای سن ازدواج دختران از تبعات تحصیل آن‌هاست که در جای خود قابل تأمل است.
وی با توجه به سخن مقام معظم رهبری که نظریه دانشگاه حکمت‌بنیان را مطرح کرده‌اند، عنوان کرد: کسی که وارد دانشگاه می‌شود باید تبدیل به حکیم شود، اما وقتی هدف دکتر شدن باشد، فرد با گاج و قلمچی و مدرسان شریف می‌تواند مقاطع مختلف تحصیلی را طی کند.
عباسی با تأکید بر اینکه نقش نسل جوان در تمدن‌سازی به نقش آن‌ها در تنظیم سنجه‌ها بازمی‌گردد، گفت: نهضت تولید علم یعنی شما دانشجویان عالمانی مولد باشید. اگر اینگونه شود، در دانشگاه به نشاط علمی خواهیم رسید. جنبش دانشجویی باید پروژه تمدن‌سازی قرن جدید انقلاب اسلامی را مدیریت کند و نباید صرفاً منتظر استاد بماند. شما باید آنچه را فراگرفته‌اید پالایش کرده و در جهت هدف اصلی که همان تمدن‌سازی است، استفاده کنید.
این برنامه که در روز 13 آذر 1397 از ساعت 13 الی 17 در سالن تورانی برگزار شد، مورد استقبال حدود 300 نفر از دانشجویان قرار گرفت و توسط خبرگزاری های فارس نیوز، دانشجو snn، آنا، مردم نیوز، فردا نیوز پوشش خبری داده شد
گزارش تصویری آن در snn منتشر شد و گروه فرهنگی رسانه ای مصیر تی وی نیز عکس ها و فیلم هایی از این ویژه برنامه تهیه و منتشر کرد.