به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا(س)، دکتر ملانظری در این نشست با بیان اینکه دانشگاه بدون حضور دانشجویان لطف و مفهومی ندارد و مدتهاست که نبود دانشجویان یک گمشده برای ما است، گفت: در طول یکسال اخیر با وجود همه سختیهایی که ویروس کرونا با خود به همراه داشته اما توانمندی دانشجویان و حضور در نشستهای مختلف در این شرایط نشان داد که دانشجویان امروز، دانشجویانی توانمند هستند که با تغییرات روز بسرعت پیش میروند.
وی با بیان اینکه دانشجویان امروز دانشجویانی چندبعدی هستند، افزود: در حال حاضر صرفا مسائل علمی نیازهای ما را برآورده نمیکنند و ورود به پاندمی کرونا به خوبی نشان داد ابعاد مختلف ظرفیتهای دانشجویی به ما کمک میکند تا بتوانیم در جهات مختلف حرکت کنیم.
رئیس دانشگاه الزهرا ادامه داد: توجه به مسائل فرهنگی انتظار دنیای امروز از دانشجوی چند بعدی است و این توانمندیها در میان دانشجویان دانشگاه به خوبی دیده میشود چراکه اکنون این عزیزان در تمامی زمینهها، با دقت به مسائل مختلف میپردازند و مخاطبان خود را نیز در بین دانشجویان دیگر پیدا کردهاند.
دکتر ملانظری با بیان اینکه آنچه از معاونت فرهنگی انتظار داشتهایم، در طول این مدت به خوبی محقق شده، مطرح کرد: بروز ناگهانی پاندمی کرونا در سال 98 واقعیتی که اتفاق افتاد ولی با پشتکار دانشجویان در کسری از زمان شرایط برای ورود به فضای مجازی و از سرگیری برنامهها فراهم شد.
وی اظهارداشت: بروز پاندمی کرونا علی رغم اتفاقات بد، مثل تمامی رخدادها دارای فرصتهایی نیز بود و اکنون گنجینه بسیار ارزشمندی به دست دانشجویان آمده که بعد از دوران کرونا نیز از آن بهرهمند خواهیم بود.
دکتر ملانظری با تأکید بر اینکه ما از بستری که در این دوران فراهم شده به خوبی استفاده خواهیم کرد، گفت: در شرایط فعلی با بهرهمندی از فضای مجازی در برگزاری برنامهها، مخاطبان در سطح گستردهتر و وسیعتری قرار گرفتهاند و مرزهای جغرافیایی نیز دیگر مدنظر نیست. امیدواریم در آینده نیز این روند و تنوعبخشی ادامه داشته باشد.
رئیس دانشگاه الزهرا با بیان اینکه علاوه بر رشد دانشجویان، تنوع بخشی به مخاطبین با نگاه اصلی به رسالت دانشگاه با بهرهمندی از شیوههای درست و نگاه عمیق ابزار بسیار مناسب و مبارکی است، افزود: تنوع موضوعات اتفاق افتاده به گونه ایست که هر نوع سلیقهای از مخاطبان را پوشش خواهد داد. همه تلاش ما نیز همواره این است که برنامههای متنوعی در درون خانواده الزهرا برای مخاطبان خود داشته باشیم.
وی در پایان سخنان خود با تاکید بر لزوم تدام برگزاری چنین نشستهایی به منظور تعامل بیشتر با بخشهای مختلف دانشجویی و رفع کاستیها و پرداختن به درخواستهای دانشجویان گفت: بسترسازیها حداقل کاری است که ما میتوانیم در حمایت از دانشجویان انجام دهیم اما در کنار آن، همراهی دانشجویان با مسائل جامعه و پرداختن به آنها را نیز از این عزیزان انتظار داریم.
در ادامه، دکتر گلیجانی مقدم ضمن عرض خیر مقدم به ریاست دانشگاه و حاضرین در جلسه با بیان اینکه سال گذشته متفاوتترین سال زندگی ما در طول این سالها بود، گفت: از ابتدای شیوع ویروس کرونا در کشور، نحوه برگزاری و پیشبرد برنامهها به عنوان یکی از دغدغهها و چالشهای اصلی ما مطرح شد اما با توجه به ظرفیت خوب دانشجویان و به مدد خداوند و تلاش اساتید، بسرعت پیشبرد برنامهها در بستر فضای مجازی شکل گرفت و نه تنها خللی در آنها وارد نشد بلکه بعضا با رشد و پیشرفت نیز همراه بودند.
وی در ادامه ضمن تشکر از تلاشهای شبانهروزی نیروهای پشتیبان فضای مجازی در حمایت از برنامههای معاونت فرهنگی و همچنین قدردانی از زحمات حوزه روابط عمومی در بازتاب اقدامات این معاونت، افزود: تفاوت در شیوه برگزاری برنامهها فرصت خوبی بود که کرونا در کنار تمام مصائب خود برای جامعه دانشگاهی به همراه داشت. امیدواریم بعد از پایان این ویروس نیز بتوانیم با بهرهمندی از شیوههای نوین، شرایط بهتری را نسبت به گذشته پیش رو داشته باشیم.
در ادامه این نشست برخی از نمایندگان تشکلها، انجمنها، نشریات و کانونهای دانشجویی دانشگاه به ارائه اقدامات خود طی یکسال اخیر پرداختند.
براساس گزارشهای ارائه شده در مجموع از فروردینماه امسال تاکنون، 736 مورد فعالیت از سوی 64 انجمن فعال در دانشگاه الزهرا(س) در شرایط کنونی و در بستر فضای مجازی انجام شده است. همچنین مجموع فعالیتهای انجام شده در سایت و فضای مجازی معاونت فرهنگی دانشگاه نیز طی این مدت 976 مورد گزارش شده است.






