معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س)

نشست علمی نفوذ شخصیت یگانه قرن در قلوب ملل دنیا برگزار شد.

13 06 2020 00:00
کد خبر : 13529592
تعداد بازدید : 1

به گزارش خانم زهرا صدری کارشناس کانون های مذهبی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س):
معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س) به مناسبت سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(رحمی الله علیه) نشستی علمی با موضوع " نفوذ شخصیت یگانه قرن در قلوب ملل دنیا " با حضور آقای دکتر شیخ سهیل اسعد (ادگاردو روبین) از مسلمانان شیعی خطه آمریکای لاتین؛که موفق به هدایت صدها مسلمان و تشرف آنان به اسلام می باشد، برگزار شد.
در این نشست که در روز دوشنبه 19 خرداد ماه 1399 از ساعت 16 تا 18 در فضای مجازی اسکای روم با حضور جمعی از جامعه دانشگاهی الزهرا (س) و خارج از آن تشکیل شد؛ دکتر اسعد به تشریح ویژگی های حرکت امام خمینی (ره) پرداخت و بیان نمود امام (ره) بر خلاف تعریف معمول دین در دنیای آن روز که دین را صرفا در حوزه فردی و ارتباط شخصی با خدا معرفی می نمود، کارکرد دین در حوزه اجتماع را نیز مطرح کرد و دین را شامل ابعاد فردی و اجتماعی انسان دانست. دینی که به ظلم ستیزی و برقراری عدالت اجتماعی توجه ویژه دارد و آن را جزء کارکردهای اصلی خود می داند.
دکتر اسعد دومین ویژگی منحصر به فرد پیام امام را انسانی بودن آن دانست، که به دلیل فطری بودن پیام بعد فرا زمانی و فرا مکانی فارغ از جغرافیا و نژاد به آن بخشیده و همه مستضعفان عالم را مورد خطاب قرارداده است.
وی در ادامه افزود، طرح مدل ولایت فقیه که زعامت فردی صاحب فقاهت (عالم به احکام فردی و اجتماعی اسلام ) همراه با ملکه عدالت است را از جمله ویژگی های استثنایی انقلاب امام ره برشمرد، که امروزه از سوی نخبگان سیاسی برخی از کشورها جنبه الگویی یافته است. این مبلغ شیعی آرژانتینی الگوگیری از نهاد بسیج، توجه به اقتصاد مقاومتی درون زا، سیستم بانکداری غیر ربوی و ... را از دیگر مسائلی دانست که ظرفیت الگودهی یافته است.
دکتر شیخ سهیل اسعد همه اینها را مدیون شخصیت ذو ابعاد حضرت امام(ره) دانست، که سیاست را توأم با عرفان ناب و معنویت عمیق آمیخته بود و به همین دلیل نیز امام به خدای خود در امداد به او و مردمش در طی راه انقلاب یقین کامل داشت.
در ادامه جلسه پرسش و پاسخ حاضران پیرامون تبلیغ، وظایف ما در عصر کنونی و ... انجام شد ایشان در خصوص موانع فعالیتهای تبلیغی خود مطرح نمود که تبلیغ قطعا موانع خاص خود را دارد، اما با ایمان به راه و اراده محکم برای ادامه راه، کنار زدن موانع و طی مسیر هموار می گردد.
وی با اعتقاد به اینکه وظیفه ما شناخت دقیق و عالمانه دین و سپس تبلیغ و ترویج آن است، ادامه داد، هر کس متناسب با توانایی خود به تناسب موضوع مورد تبلیغ و به فراخور زمان و مکان خویش باید وظیفه خود را در داخل و خارج انجام دهد و در این راه استقامت ورزد.

در این جلسه 43 نفر از مخاطبان شرکت داشتند. این جلسه تا ساعت 18 به طول انجامید و به موازات آن مسابقه ای از مباحث مطرح شده برای شرکت کنندگان برگزارگردید.