معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س):

نشست مبانی سیاست گذاری عقلانی در آرمانشهر شنبه 13 شهریور برگزار می شود.

01 09 2021 00:00
کد خبر : 13545491
تعداد بازدید : 1

به نقل از خانم عطیه کاظم فرحزادی کارشناس فرهنگی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س):
به اطلاع می رساند نشست هفتم از سلسله نشست های «از عقلانیت تا آرمانشهر» شنبه 13 شهریور از ساعت 17 تا 18:30 برگزار خواهد شد.
عنوان این نشست "مبانی سیاست گذاری عقلانی در آرمانشهر" است که با ارائه دکتر غلامرضا گودرزی عضو هیأت علمی دانشگاه امام صادق (ع) برگزار خواهد شد.
پیش از این قرار بود این نشست در تاریخ 8 شهریور برگزار شود که به دلیل اختلال در اینترنت سخنران، برای برگزاری با کیفیت بهتر به تاریخ شنبه 13 شهریور موکول شد.
لازم به ذکر است این سلسله نشست ها به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا (س) امروز و فردا نیز با موضوعات "ماهیت رسانه های مدرن و ایدئولوژی نظام سرمایه داری" با ارائه ی دکتر اصغر فهیمی فر و "آرمان عقل و عقلانیت آرمان ها" با ارائه دکتر علیرضا شجاعی زند از اعضای هیأت علمی دانشگاه تربیت مدرس از ساعت 17:30 تا 19 برگزار می شود.

عموم علاقمندان می توانند از طریق پیوندهای زیر در این رویدادهای علمی فرهنگی در حوزه مهدویت و آرمانشهر شرکت نمایند.
به شرکت کنندگان در جلسات گواهی حضور اعطا می شود.
 
https://www.skyroom.online/ch/alzahrafarhangi/rationality

https://www.aparat.com/AlzahraUniversity

https://www.instagram.com/farhangi_alzahra_uni/