معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س):

نمایشگاه طراحی لباس با رویکرد لباس اجتماع و مشاغل با حضور مسئولین به کار خود پایان داد.

26 12 2021 00:00
کد خبر : 13548636
تعداد بازدید : 1

 به گزارش مریم صمدیان کارشناس مسئول رسانه و تبلیغات معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س):
 
معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س) با همکاری دانشکده هنر دانشگاه الزهرا(س) نمایشگاه طراحی لباس با رویکرد لباس اجتماع و مشاغل را با حضور و بازدید مسئولین و مدعوین از دانشگاه و خارج از دانشگاه در نگارخانه هنر دانشگاه برگزار نمود .

جمعی از مسئولین مرتبط با حوزه لباس و مسئولین دانشگاهی از جمله: آقای دکتر امامی دبیر شورای فرهنگی عمومی و رئیس کارگروه ساماندهی مد ولباس، خانم دکتر واعظ جوادی رئیس مرکز تحقیقات راهبردی بانوان و خانواده بسیج اساتید کشور،خانم دکتر صادقی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س)، خانم دکتر فریده طالب پور رئیس دانشکده هنر دانشگاه الزهرا(س) خانم خسروی کارشناس شورای فرهنگی عمومی، خانم دکتر بلغانی نماینده وزارت علوم و تحقیقات و فناوری، خانم میرشفیعیان مسئول بانوان بسیج اساتید کشور، خانم ایزدی معاونت فرهنگی دانشگاه تهران ، خانم صنعتگر نماینده ستاد امر به معروف و نهی از منکر،با همراهی خانم دکتر مونسی مدیرگروه طراحی لباس و پارچه و خانم ربابه غزالی عضو هیات علمی گروه طراحی پارچه و لباس و مسئول علمی و اجرای نمایشگاه طراحی لباس، خانم اصلانی معاون مدیر برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، در روز شنبه 4 دی ماه 1400 از این نمایشگاه در نگارخانه دانشکده هنر دانشگاه الزهرا(س) بازدید کردند.
 
به گزارش روابط عمومی دانشکده هنر، دکتر امامی ضمن بازدید از نمایشگاه با طراحان این نمایشگاه بصورت مستقیم گفتگو کرد. در این گفتگو به مسائل و موانع طراحان برای ورود به جامعه ورد بررسی قرار گرفت.
وی در ادامه طی گفتگو با خبرگزاری های حاضر گفت: مسئله مد و لباس زنجیره ای است از نوع آوری، طراحی و دانش که هیچ اتفاقی در نظام لباس در جامعه نمی افتد مگر اینکه از طراحی و دانشگاه شروع شود که در دانشکده های طراحی پارچه و لباس متوجه این جمله معروف حضرت امام می شویم که میفرمایند دانشگاه مبدا تحولات است.سپس افزودند در صورتی که لباس های طراحان به دامنه تولید نرسد میدان لباس نه ایرانی و نه اسلامی است.
دکتر امامی بیان کرد اتفاق خوبی که بر اساس ساماندهی کارگرو مد و لباس سال 1385 باید می افتاد و در این زمینه قدم هایی هم برداشته شده این است که طراحان و طراحی و دانشکده های مد و لباس به لایه های ساماندهی کارگروه مد و لباس کشور وصل شوند. این لایه ها، 14 لایه است یعنی 14 گام دیگر باید اتفاق بیفتد تا این طرح هادر کارگروه دیده شوند.
ایشان در ادامه ضمن تشکر از دانشجویان و اساتید گروه طراحی پارچه و لباس و دانشکده هنر، اظهار داشتند دانشگاه الزهرا(س) در موضوع طراحی پارچه و لباس دانشگاه مادر و مرجع است و اصلی ترین کانون اعتبار بخشی به رشته طراحی پارچه و لباس در کشور دانشگاه الزهرا(س) است که تلاش کارگروه مد و لباس این است که با محوریت دانشگاه الزهرا(س) و توسعه این رشته و پژوهش های این حوزه کمک کنیم موانع برداشته شود تا ژورنال لباس ایران از دانشگاه الزهرا(س) بیرون بیاید و طراحان دانشگاه به صنعت، وزارت بهداشت و وزارت گردشگری وصل شوند.
دکتر امامی افزود: ویژگی دوره جدید شورای فرهنگ عمومی که مجمع همه دستگاه های فرهنگی است مسئولیت عرصه های عمومی فرهنگ بازدید، لباس و آموزش زبان و ... را عهده دار است این است  که این ارتباط گیری باید از طریق این کارگروه انجام شود و برای همکاری همه جانبه با دانشگاه و نهادهای مربوطه اعلام آمادگی می نماید.
  
در ادامه برنامه خانم دکتر صادقی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س) طی سخنانی بیان نمود در جلسات آینده با کارگروه مد و لباس کشور به بررسی مسئله چطور به صنعت پوشاک کمک کنیم، پرداخته خواهد شد و دانشگاه الزهرا(س) دانشجویان و اساتید توانمندی دارد که هم نیروی کار و هم فکر و ایده خوب را  با هم در دانشگاه الزهرا(س) دارند و اظهار امیدواری کرد که با کمک کارگروه مد و لباس حلقه گمشده بین صنعت و دانشگاه مرتفع شود.
 
و در بخش پایانی برنامه از کادر اجرایی و طراحان نمایشگاه مد و لباس تقدیر به عمل آمد.
لازم به ذکر است نمایشگاه طراحی لباس با رویکرد مشاغل از 21 آذرماه الی 4 دی ماه 1400 در نگارخانه هنر دانشگاه الزهرا(س) برپا بود.