معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س) در راستای آشنایی شرکتکنندگان با فرصتهای جدید در دنیای دیجیتال و ارائه راهکارهای عملی برای کسب و کارهای موفق، "همایش آموزش فرصتهای طلایی کسب و کار و درآمدزایی در دنیای دیجیتال" را در روز چهارشنبه 30 آبان ماه 1403 از ساعت 13 الی 15 در سالن دکتر کاتب دانشگاه الزهرا(س) برگزار نمود.
در این همایش ابتدا خانم دکتر سلگی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س) ضمن عرض خیرمقدم به حضار و کارآفرینان بیان کرد: واژه کار و کارآفرینی از مفاهیم ارزشمند در مبانی فرهنگی و اعتقادی ما است. حرکت دانشگاه های نسل سوم و چهارم به عرصه ایجاد ارزش افزوده در زمینه تئوری، انتزاع و نظریه پردازی صرف و ورود به دنیای تولید دستاورد و محصول حرکت بسیار ارزشمندی است که حاصل آن در سطح عمومی جامعه قابل بهره برداری خواهد بود.
وی ادامه داد: هم افرادی که تخصّص در زمینه کارآفرینی اقتصادی دارند باید مجهز به دانش و آگاهی لازم در این موضوع شوند و هم در همین راستا دانش و علم لازم است به سمت تولید ارزش افزوده بیش از پیش حرکت کند.
در این میان دانشگاه الزهرا(س) به عنوان بزرگترین دانشگاه بانوان در سطح کشور و در منطقه، جامعه هدف بسیار مناسبی برای نشست ها و جشنواره هایی از این دست می تواند باشد. دکتر سلگی همچنین بیان کرد که با حمایت از بانوان کارآفرین که همراه با تحول در بینش و تفکر خواهد بود، گامی در راه شکل گیری فرهنگ کار در حوزه زنان، درست مبتنی بر تلاش و دستیابی به رزق حلال و دوری از کسالت و سستی و استفاده بهینه از فرصتها خواهد شد.
این عرصه باعث خواهد شد زنان ما از فرهنگ مصرفگرایی دور شده، چرا که این فرهنگ در تقابل با فرهنگ درست کار و تلاش است. همچنین وی ابراز امیدواری کرد تلاش همه دست اندرکاران این برنامه در بخشهای مختلف چه در داخل دانشگاه و چه در خارج دانشگاه بر غنای علمی و عملی این رویداد افزوده خواهد شد و باید در افق آینده، این برنامه به سمت برگزاری آن در سطح ملی و بینالمللی حرکت کند.
دانشگاه الزهرا(س) به عنوان دانشگاهی موفق و برتر و دارای رتبه در عرصه اشتغال دانش آموختگان خود قطعا از این دست رویدادها استقبال خواهد کرد.
در ادامه نشست، خانم دکتر مینا مهرنوش، کارآفرین برتر ملی و بین الملل و دانش آموخته دانشگاه الزهرا(س) به سخنرانی پرداخت. ابتدا شرح حال کوتاهی از خود ارائه کرده و فضای دیجیتال کسبینو را معرفی نمود. ایشان تأکید کرد که برای داشتن جیب پر پول، ابتدا باید بینش و نگرش خود را اصلاح کنیم. دکتر مهرنوش بیان کرد که در ایران به کارهای دستی به عنوان هنر و صنعت نگاه نمیشود، در حالی که باید اینگونه باشد. هنرمند باید امضا و ویژند داشته باشد و پیشرفتهترین تبلیغات زمانی اتفاق میافتد که شما یک ویژند استوری داشته باشید. وی افزود که در دنیای امروز، اگر یاد نگیرید، نابود خواهید شد. همچنین، دکتر مهرنوش بر اهمیت فضای دیجیتال تأکید کرده و گفت که بدون فضای دیجیتال موفق نخواهید شد، مگر اینکه مغازهای اجاره کنید که هزینهبر است، در حالی که فضای دیجیتال هزینهای ندارد. ایشان به ضرورت یادگیری برند سازی و محتوا سازی اشاره کرده و بیان داشت که باید وارد فضای بینالملل شویم و از این فرصتها بهرهبرداری کنیم.




