معاونت فرهنگی و اجتماعی:

سخنرانی استاد حسن رحیم پور ازغدی در برنامه جشن ولایت نور

13 11 2019 00:00
کد خبر : 13523479
تعداد بازدید : 4

 به گزارش خانم زهرا صدری کارشناس کانون های مذهبی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ازهرا(س):
کانون مهدویت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س) به مناسبت ایام بزرگداشت آغاز امامت امام عصر (عج) مراسم "جشن ولایت نور" را با سخنرانی استاد حسن رحیم پور ازغدی در وز یکشنبه 19 آبان ماه 1398 از ساعت 12:30 الی 15 در سالن نور مرکز همایش های بین المللی دانشگاه الزهرا(س) برگزار کرد.
این مراسم با شعرخوانی آقای صیامی از شاعران اهل بیت(ع) آغاز گردید. پس از آن استاد رحیم پور ازغدی به ایراد سخنرانی در باب "نقش زنان در تحقق تمدن نوین اسلامی و رسیدن به جامعه آرمانی ظهور" پرداخت. وی ضمن مقایسه وضعیت زن در عصر جاهلیت با جهان مدرن، خاطر نشان کرد، پنج عنصر روابط آزاد زن و مرد، ربا، خشونت، قمار و الکل که در قبل از اسلام وجود داشت، در دنیای امروز به شکل مدرن و گسترده آن وجود دارد. استاد رحیم پور در ادامه با اشاره به انقلاب جهانی امام زمان عج تشریح نمود، این انقلاب جهانی حکومت یکپارچه جهانی بر پایه عدالت، امنیت، حرمت و کرامت انسانی را به کل دنیا و به ویژه به جامعه زنان اعطا خواهد کرد و بر این اساس این انقلاب را باید انقلابی جهانی در حقوق زن نیز نامید. در واقع زن را از نقش ابزاری که آلتی در دست مردان قدرت طلب باشد و یا در حرمسراهای 3000 نفره دیروز ایران باستان و یا حرمسراهای مدرن امروز با نام ازدواج سفید قرار بگیرد، نجات خواهد داد.
استاد رحیم پور ازغدی دامه داد: در دولت جهانی امام مهدی(عج) زنانی دانشمند، سخنور، مدیر، شجاع و محکم در عقیده ظهور خواهد کرد که بر اساس روایات تعداد آنها در حلقات مدیریتی قرارگاه ایشان 13، 50، 400 و 7800 نفر برای اداره کل دنیا ذکر شده است. سخنران جلسه در پاسخ به سوال بحث چند همسری در اسلام مطرح کرد، آنچه در اسلام اصل اصیل است، خانواده تک همسری دائمی است، اما صرفاً در شرایط اضطرار اجتماعی که گاهاً در جامعه به وجود می آید، تنها برای درصدی از مردانی که از تمکن مالی، قدرت جسمی و عدالت لازم به همراه رضایت همسر اول برخوردار باشند، برای رفع بن بست اجتماعی تجویز شده است. و هرگز به قیمت متلاشی شدن خانواده اول و سوء استفاده نفسانی و هوسرانی مردان نیست، بلکه به عنوان راه حلی برای خروج از اضطرارهای اجتماعی تعبیه شده است.
این جلسه با تقدیر از خانم مرضیه کرملو دبیر سابق کانون مهدویت معاونت فرهنگی و اجتماعی به پایان رسید.
گفتنی است اجرای برنامه برعهده خانم اثنی عشری از دانشجویان فعال دانشگاه بود.