معاونت فرهنگی و اجتماعی:
کارگاه آموزشی"وبلاگ نویسی"نشریه پیک کتابداری برگزار شد.
29 04 2018 00:00
کد خبر : 13472831
تعداد بازدید : 4
هر وبلاگ نماینده یک انسان است. انسانی که در جامعه و فرهنگ خاصی بزرگ شده و می تواند به بازنمایی افکار خود در کلامی که می نویسد، بپردازد. این بازنمایی می تواند از یک سو معرف خود فرد و از سوی دیگر، معرف جامعه ای که فرد در آن زندگی می کند، باشد. همان طور که می دانید وبلاگ ها فضای رایگانی را در اختیار شما قرار می دهند که بتوانید افکار، عقاید، تجارب، دیدگاه ها، دغدغه ها، اخبار یا مطالبی را برای سرگرمی مخاطبان خود به طور منظم منتشر نمایید. یکی از جنبه های قابل توجه وبلاگ ها تعاملی بودن آن ها است. لذا با ایجاد وبلاگ و به اشتراک گذاری مطالب عمومی یا تخصصی می توانید تجارب خود را به اشتراک بگذارید؛ دانش نهان خود را به دانش آشکار تبدیل کرده و یا دست به تولید دانش جدیدی بزنید و دیگران را نیز در آن سهیم کنید. بررسی جنبه های مختلف و برشمردن فواید بیشمار وبلاگ نویسی هم برای نویسندگان و هم مخاطبان، اهمیت وبلاگ نویسی و در واقع هدف از برگزاری این کارگاه را برای توسعه ی ارتباطات و هم چنین افزایش یادگیری، بیش از پیش برای ما روشن می سازد.
بدین منظور نشریه پیک کتابداری دانشگاه الزهرا(س) کارگاه آموزشی"وبلاگ نویسی" را با تدریس ملیکا خرمشکوه، دانشجوی کارشناسی علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه الزهرا، دبیر وبلاگ نویسی و مستندسازی انجمن علمی دانشجویی علم اطلاعات و دانش شناسی و مدیر مسئول نشریه پیک کتابداری؛ در تاریخ یکشنبه 26 فروردین ماه 1397 از ساعت 10 الی 12 در سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهراء برگزار نمود. 6 نفر در این کارگاه شرکت کردند.
در ابتدای کارگاه به بیان تاریخچه وبلاگ نویسی در جهان و ایران، کارکرد های آموزشی و پژوهشی و بخش های اصلی و جانبی وبلاگ پرداخته شد؛ دلایل اهمیت ایجاد وبلاگ نیز مورد توجه قرار گرفت؛ انواع سرویس دهنده های وبلاگ معرفی گردید؛ نکاتی درباره ی وبلاگ، ساختار و نحوه ایجاد آن مطرح گردید و نحوه ی ایجاد یک وبلاگ در سرویس دهندگان بلاگفا و بلاگ بیان جزء به جزء شرح داده شد و هر یک از شرکت کنندگان به صورت عملی و پشت سیستم یک وبلاگ برای خود ایجاد نمودند. در ادامه این کارگاه، سایت هایی جهت تغییر قالب وبلاگ و افزودن کدهای اسکریپت معرفی گردید. در ادامه چند نمونه وبلاگ عمومی و تخصصی به نمایش گذاشته شد و به نکاتی مهمی که در هر یک از وبلاگ ها رعایت شده بود، اشاره گردید. در آخر، این کارگاه با پرسش و پاسخ شرکت کنندگان و رفع اشکال به پایان رسید.
محور های اصلی کارگاه:
نحوه ایجاد وبلاگ
معرفی سرویس دهنده های وبلاگ
نحوه مدیریت وبلاگ و نکات مربوط به درج پست
معرفی بخش های جانبی وبلاگ
کلید های طلایی در مدیریت بهتر یک وبلاگ