۱۳۹۸ پنج شنبه ۳ بهمن
معاونت فرهنگی و اجتماعی:
انعقاد تفاهم نامه ای بین انجمن علمی دانشجویی مهندسی عمران معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س)و استارت آپ عمران جاب
به گزارش خانم الیکا پاشازاده دبیر انجمن علمی دانشجویی مهندسی عمران معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س):

به منظور ایجاد زمینه همکاری پژوهشی و علمی بین استارت آپ عمران جاب مرکز نوآوری و شکوفایی و انجمن علمی دانشجویی مهندسی عمران دانشگاه الزهرا (س) تفاهم نامه ای در تاریخ 29 بهمن 97 با موضوعات زیر منعقد گردید:
1. تبادل دانش و همکاری جهت مطالعه، تحقیق و پژوهش در رابطه با تخصص های عمرانی.
2. بهره مند شدن طرفین از توانمندی های پژوهشی یکدیگر از قبیل امکانات سایت، کارگاه ها، کتابخانه و فضای فیزیکی.
3. همکاری در برگزاری همایش ها و کارگاه ها ی آموزشی به صورت مشترک.
4. حمایت و اجرای طرح های تحقیقاتی مشترک علاوه بر عناوین ذکر شده در بند 1.
5. همکاری بین کمیته تحقیقات دانشجویی طرفین در راستای تسهیل اجرای پروژه ی دانشجویان و جذب دانشجویان فعال، مستعد و کارآمد برای فعالیت های آتی عمران جاب.
6. همکاری طرفین در شناسایی منابع انسانی و مالی پروژه های در داخل و خارج از دانشگاه.
زمان شروع همکاری مشترک در قالب این تفاهم نامه از تاریخ امضای طرفین بوده و اعتبار آن تا تاریخ اول اسفندماه 1399 گردید.

تاریخ:
1398/10/02
تعداد بازدید:
منبع:
معاونت فرهنگی و اجتماعی- صمدیان
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

شماره تلفن:

تهران، میدان ونک، خیابان ده ونک، دانشگاه الزهرا(س)، معاونت فرهنگی و اجتماعی
کدپستی :
1993893973
تلفن : 982188213547+    982185692496+ فاکس : 982188213547 +
 farhangi[at]alzahra.ac.ir
تمامي حقوق سايت براي دانشگاه الزهرا ( س ) محفوظ است.