۱۳۹۸ جمعه ۲ اسفند
نشست سرگذشت یک کهکشان کوتوله برگزار شد.
ارسال شده در تاریخ 1397/10/25
ساعت 13:41
انجمن علمی دانشجویی نجوم معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا (س) برنامه سخنرانی با موضوع سرگذشت یک کهکشان کوتوله را با سخنرانی خانم بیداریان در روز چهارشنبه مورخ 19/10/97از ساعت15الی16برگزار نمود.
محور های همایش:
سخنرانی سرکار خانم بهار بیداران دانشجوی دکتری دانشگاه هایدلبرگ "آلمان و عضو نتورک sundial
برنامه به مدت یک ساعت و 15 دقیقه با حضور سخنران محترم و دکترمیرترابی در سالن دکتر سلطان خواه آمفی تئاتر علوم پایه دانشگاه الزهرا آغاز شد. خانم بیداریان که دانشجوی سابق کارشناسی و ارشد دانشگاه الزهرا(س) بوده اند در ابتدا توضیح مختصری از مکان تحصیل جدید خود و شیوه ی کار در نتورک بیان کرده و سپس به تفصیل به بیان کهکشان های کوتوله و سرگذشتشان از گذشته وتا امروز پرداختند و در آخر شیوه ی کار منجمان جدید با طیف های به دست آمده از نورهای کیهان و دسترسی به اطلاعاتی که در حالت عادی و به طورشهودی غیرممکن است را برای علاقه مندان حاضر در جلسه بیان کردند. برنامه با پرسش و پاسخ حضار پایان یافت.
لازم به ذکر است این برنامه با 35نفر از دانشجویان و اساتید مورد استقبال و توجه مخاطبین قرار گرفت.

ارسال کننده:صمدیان
تصاویر مرتبط:

مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

شماره تلفن:

تهران، میدان ونک، خیابان ده ونک، دانشگاه الزهرا(س)، معاونت فرهنگی و اجتماعی
    کدپستی :
    1993893973
    تلفن : 982188213547+    982185692496+ فاکس : 982188213547 +
     farhangi[at]alzahra.ac.ir
    تمامي حقوق سايت براي دانشگاه الزهرا ( س ) محفوظ است.