۱۳۹۸ دوشنبه ۳۰ دي
کارگاه آموزشی طراحی سایت Front-End Web Development
ارسال شده در تاریخ 1398/10/09
ساعت 14:00
به نقل از خانم فاطمه رحیم زاده دبیر انجمن علمی دانشجویی مهندسی کامپیوتر گرایش فناوری اطلاعات معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه:
انجمن علمی دانشجویی مهندسی کامپیوتر گرایش فناوری اطلاعات معاونت فرهنگی و اجتماعی "کارگاه آموزشی طراحی سایت Front-End Web Development " را با تدریس آقای مهندس امیررضا داعی در روز های پنج شنبه از 3 بهمن ماه 1398 الی 2 مرداد ماه 1399 از ساعت 8:30 الی 13:30 در دانشکده فنی مهندسی دانشگاه الزهرا (س) برگزار می کند.
گفتنی است طول دوره 140 ساعت است و از 15 تیر کلاس سه روز در هفته و روزهای فرد برگزار می شود.
شرکت در این رویداد علمی را به جامعه دانشگاهی الزهرا(س) پیشنهاد می کنیم.

طراحی وب یکی از آموزش های مهارتی بسیار پر کاربرد در جامعه فناوری اطلاعات کنونی است که در این آموزش مهارتی با جنبه های مختلف این حرفه آشنا می شوید. در این کلاس هدف آشنایی و کسب مهارت در باره ی طراحی صفحات وب با استفاده از زبان HTML 5 است.این زبان که آخرین نسخه عملیاتی از زبان HTML محسوب می شود با استفاده از تگ ها و روش نشانه گذاری امکان طراحی صفحات وب را فراهم می کند. در نهایت وقتی این تگ ها تحویل مرورگر داده می شوند،مرورگر توانایی تولید واسط گرافیکی کاربر بر اساس تگ ها را خواهد داشت. در این کلاس علاوه بر HTML 5 با زبان CSS 3 آشنا می شوید که برای پیرایش و اعمال تنظیمات روی تگ های HTML کاربرد دارد. استفاده از نرم افزار های متعدد معروف در این حیطه جزو موارد آموزشی این کلاس محسوب می شود. همچنین در این کلاس استاد تجربه ی خویش را در مورد انواع طراحی های استاندارد و مزایا و معایب هر یک و همچنین تکنیک ها و نکات خاص مرتبط با طراحی وب در اختیار دانشجو قرار می دهد. پس از گذشت چند سال از عمر تکنولوژی های مورد استفاده در طراحی و ساخت وب سایت، دو نکته توجه توسعه دهندگان را به خود جلب کرده است: 1. راه کارهایی جهت سرعت بخشیدن به طراحی و توسعه وب سایت و پیاده سازی آن درمدت زمان کوتاه تر 2. خلق و افزودن تکنولوژی های مکمل جهت رفع ایرادات تکنولوژی های قدیمی که بر اساس این دو تئوری، تکنولوژی هایی در دنیای وب ارائه شده است. فریم ورک Bootstrap یکی از فریم ورک های قدیمی و بسیار قدرمند در پیاده سازی صفحات وب به صورت انطباق پذیر (Responsive) است.انطباق پذیر بودن یا واکنش گرا بودن یک وب سایت به معنای نمایش صحیح و استاندارد وب سایت در تمامی ابزارهای نمایش دهنده وب سایت اعم از مانیتور، تبلت و موبایل است. همچنین جهت رفع ایرادات موجود در تکنولوژی CSS، دو تکنولوژی LESS و SASS ارائه شده اند که یادگیری آن ها برای افرادی که به CSS تسلط کامل دارند ضروری است. آشنایی با مفهوم برنامه نویسی سمت کلاینت و زبان JavaScript و نحوه استفاده از آن در اسنادمعرفی دستورات پایه زبان،بررسی شرط و حلقه و آرایه و توابعبررسی روش تعریف متغیر ها و ساختمان داده و نحوه مدیریت رویداد هابررسی شی گرایی و روش تعریف کلاس و ...معرفی فریمورک ها و مزایای آنها و آشنایی با jQueryمعرفی AJAX و روش پیاده سازی آن در JavaScript و jQueryمعرفی انواع کتابخانه های کاربردی مانند jQueryUI و ...
ارسال کننده:صمدیان
تصاویر مرتبط:

مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

شماره تلفن:

تهران، میدان ونک، خیابان ده ونک، دانشگاه الزهرا(س)، معاونت فرهنگی و اجتماعی
    کدپستی :
    1993893973
    تلفن : 982188213547+    982185692496+ فاکس : 982188213547 +
     farhangi[at]alzahra.ac.ir
    تمامي حقوق سايت براي دانشگاه الزهرا ( س ) محفوظ است.