۱۳۹۸ شنبه ۳ اسفند
گزارش کارگاه آموزشی رانندگی تدافعی ویژه کارکنان و استادان
ارسال شده در تاریخ 1398/10/15
به گزارش خانم میرمعینی معاون مدیر فرهنگی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه:
کانون آسیب شناسی اجتماعی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا س با همکاری دفتر طرح و برنامه و پلیس راهنمایی و رانندگی منطقه 3 تهران بزرگ "کارگاه آمووزشی رانندگی تدافعی" را با هدف ارج نهادن به حقوق شهروندی استادان و کارمندان این دانشگاه، در روزهای شنبه و یکشنبه 23 و 24 آذر ماه با حضور آقای سرگرد رضا علیپور پلیس راهور منطقه 3 تهران در سالن دکتر تورانی بر گزار نمود
در این کارگاه که 250 نفر از اساتید و کارمندان دانشگاه الزهرا(س) حضور داشتند به مسائلی همچون: چکاپ خودرو، بررسی تخلفات رانندگی، سبقت غیرمجاز، خستگی و خواب آلودگی حین رانندگی، فاصله ایمنی، بررسی شرایط جوی، جاده و وسیله نقلیه و سرعت مطمئن پرداخته شد.
در پایان مراسم، جهت تشویق و ارتقاء سواد رانندگی شرکت کنندگان سوالاتی از طرف سرگرد علیپور طرح و برای 7 نفر از برندگان جوائزی در نظر گرفته شد که در آینده به ایشان اهدا خواهد شد.
گفتنی است گواهینامه حضور دراین کارگاه برای کارمندان و گواهی فعالیت فرهنگی برای استادان صادرمی گردد.

ارسال کننده:صمدیان
تصاویر مرتبط:

مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

شماره تلفن:

تهران، میدان ونک، خیابان ده ونک، دانشگاه الزهرا(س)، معاونت فرهنگی و اجتماعی
    کدپستی :
    1993893973
    تلفن : 982188213547+    982185692496+ فاکس : 982188213547 +
     farhangi[at]alzahra.ac.ir
    تمامي حقوق سايت براي دانشگاه الزهرا ( س ) محفوظ است.