۱۳۹۹ سه شنبه ۱۴ مرداد
گیاه پالایی ابزاری کارآمد در حذف آلاینده های زیست محیطی (پسماند و شیرابه ها)
ارسال شده در تاریخ 1399/05/10
ساعت 15:31
به نقل از خانم مائده بهائی مقدم نائب دبیر انجمن محیط زیست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا (س):
دبیرخانه دومین جشنواره مدیریت پسماند با همکاری انجمن علمی دانشجویی محیط زیست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س) سخنرانی"گیاه پالایی ابزاری کارآمد در حذف آلاینده های زیست محیطی (پسماند و شیرابه ها)" را در روز سه شنبه 4 شهریور ماه 1399 از ساعت 13 الی 15در فضای اسکای روم برگزار می نماید.
در این برنامه به معرفی گیاهانی که خاصیت گیاه پالایی دارند می پردازیم و درباره چگونگی عملکرد این گیاهان در پالایش و حذف آلاینده ها از محیط زیست بحث می شود .
لینک ورود به برنامه : https://www.skyroom.online/ch/alzahrafarhangi/plant-refining

شرکت در این رویداد علمی، فرهنگی، اجتماعی را به عموم جامعه دانشگاهی الزهرا(س)پیشنهاد می کنیم.

ارسال کننده:صمدیان
تصاویر مرتبط:

مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

شماره تلفن:
    تهران، میدان ونک، خیابان ده ونک، دانشگاه الزهرا(س)، معاونت فرهنگی و اجتماعی
    کدپستی :
    1993893973
    تلفن : 982188213547+    982185692496+ فاکس : 982188213547 +
     farhangi[at]alzahra.ac.ir
    تمامي حقوق سايت براي دانشگاه الزهرا ( س ) محفوظ است.