۱۳۹۹ سه شنبه ۱۲ اسفند

جشن بزرگداشت سالروز تاسیس سازمان جوانان هلال احمر و میلاد رسول اکرم(ص)

ارسال شده در تاریخ 1399/08/20
جشن بزرگداشت سالروز تاسیس سازمان جوانان هلال احمر و میلاد رسول اکرم(ص)

به گزارش خانم نرگس میرمعینی معاون مدیر فرهنگی و اجتماعی معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه الزهرا(س):
کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه الزهرا(س) با همکاری جمعیت هلال احمر منطقه سه تهران و سازمان جوانان هلال احمر ایران، به مناسبت میلاد رسول اکرم(ص) و امام صادق (ع) و سالروز تاسیس این سازمان، " مراسم جشن بزرگداشت سالروز تاسیس سازمان جوانان هلال احمر و میلاد رسول اکرم(ص) " را در روز سه شنبه 13 آبان 1399 از ساعت 18 الی 20 با حضور آقای شاهین فتحی مدیر عامل این سازمان در فضای مجازی برگزار نمود.
در این برنامه دبیران و اعضای شورای مرکزی کانونهای دانشجویی هلال احمر دانشگاههای تهران حضور داشتند و علاوه بر گفتمان و تبادل نظر پیرامون مشکلات موجود پیش روی کانون های دانشجویی، پرسش و پاسخ هایی نیز انجام شد.
در پایان این برنامه برگزیدگان بهترین کلیپ انتخاب شدند که به ترتیب هلال احمر منطقه سه تهران، خانه هلال احمر دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات و هلال احمر منطقه 22 تهران حاِئز رتبه های اول، دوم و سوم شدند
در این مراسم مسابقه حضوری دیگری پیرامون کمک های اولیه انجام شد که برای نفرات اول تا سوم جوائزی از طرف معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه الزهرا(س) در نظر گرفته شد.

ارسال کننده:صمدیان
تصاویر مرتبط:

مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

شماره تلفن:
    تهران، میدان ونک، خیابان ده ونک، دانشگاه الزهرا(س)، معاونت فرهنگی و اجتماعی
    کدپستی :
    1993893973
    تلفن : 982188213547+    982185692496+ فاکس : 982188213547 +
     farhangi[at]alzahra.ac.ir
    تمامي حقوق سايت براي دانشگاه الزهرا ( س ) محفوظ است.