۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۰ آذر

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س):

نشست صمیمانه ریاست جدید دانشگاه الزهرا(س) با اعضای معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه

نشست صمیمانه خانم دکتر فریده حق بین ریاست جدید دانشگاه الزهرا(س) با اعضای معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه

در یک نشست صمیمانه، خانم دکتر فریده حق بین ریاست جدید دانشگاه الزهرا(س)، امروز شنبه 24 مهرماه 1400 با حضور در ساختمان معاونت فرهنگی و اجتماعی با معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و اعضای این معاونت به منظور شناخت بیشتر فضای فرهنگی دانشگاه و آشنایی با کارمندان این معاونت دیدار نمود.
در این نشست معاون فرهنگی و اجتماعی دکتر ندا گلیجانی مقدم ضمن خیر مقدم به خانم دکتر حق بین و توضیحات مختصری در رابطه با حوزه فعالیت این معاونت از اعضا خواست تا به معرفی اجمالی بخشهای فعالیتی خود بپردازند.
اعضای معاونت فرهنگی با معرفی حوزه فعالیتی خود، گزارشی اجمالی از روند عملکرد هر بخش به رئیس دانشگاه ارائه نمودند.
در ادامه خانم دکتر حق بین به ارائه نکاتی پیرامون فضای فرهنگی دانشگاه و افق های پیش روی این معاونت پرداخت و در آخر برای اعضای خدوم این معاونت آرزوی سلامی و موفقیت در ادامه امور فرهنگی دانشگاه نمود.
در پایان به یمن سالروز آغاز امامت و زعامت حضرت مهدی(عج) و به مناسبت اولین حضور ریاست جدید دانشگاه در معاونت فرهنگی عکس دسته جمعی به یادگار گرفته شد.

گفتنی است این جلسه از  ساعت 9 الی 10:15  در ساختمان معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد.

تاریخ:
1400/07/24
تعداد بازدید:
منبع:
صمدیان -معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س)
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

شماره تلفن:
تهران، میدان ونک، خیابان ده ونک، دانشگاه الزهرا(س)، معاونت فرهنگی و اجتماعی
کدپستی :
1993893973
تلفن : 982188213547+    982185692496+ فاکس : 982188213547 +
 farhangi[at]alzahra.ac.ir
تمامي حقوق سايت براي دانشگاه الزهرا ( س ) محفوظ است.