۱۴۰۱ جمعه ۲۱ مرداد

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س):

کسب افتخاراتی دیگر در سی و ششمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویی

برگزیدگان سی و ششمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویی

به گزارش خانم زهرا صدری کارشناس فرهنگی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س):

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم به نقل از ایکنا، مراسم اختتامیه سی و ششمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، سه‌شنبه 7 دی‌ماه 1400 در سالن اجتماعات دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.

طبق اعلام دبیرخانه مرحله سراسری سی و ششمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویی، چهار نفر از دانشجویان دانشگاه الزهرا سلام الله علیها حائز رتبه های برتر این جشنواره شدند که اسامی آنان به شرح زیر است:

• خانم سمانه کریمی رتبه سوم رشته حفظ ده جز قرآن کریم دانشجوی کارشناسی ارشد علوم قرآن و حدیث
• خانم فاطمه میان محله رتبه اول رشته تلخیص کتاب دانشجوی کارشناسی ارشد علوم قرآن و حدیث
• خانم سیده ناهید کمراتی رتبه اول رشته تذهیب دانشجوی کارشناسی ارشد صنایع دستی
• خانم سعیده تلان رتبه دوم رشته نهج البلاغه دانشجوی کارشناسی ارشد علوم قرآن و حدیث

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س) ضمن عرض تبریک به این عزیزان برای ایشان از درگاه خداوند متعال توفیقات روزافزون مسئلت دارد.

شایان ذکر است مرحله سراسری سی و ششمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویی آذر و دی 1400 در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شده است.

اسامی برگزیدگان نهایی سی و ششمین جشنواره قرآن و عترت

خبر برگزاری مراسم اختتامیه سی و ششمین جشنواره قرآن و عترت

تاریخ:
1400/10/11
تعداد بازدید:
منبع:
صمدیان -معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س)
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

شماره تلفن:
تهران، میدان ونک، خیابان ده ونک، دانشگاه الزهرا(س)، معاونت فرهنگی و اجتماعی
کدپستی :
1993893973
تلفن : 982188213547+    982185692496+ فاکس : 982188213547 +
 farhangi[at]alzahra.ac.ir
تمامي حقوق سايت براي دانشگاه الزهرا ( س ) محفوظ است.