۱۴۰۳ يکشنبه ۲۶ فروردين

"کارگاه ترجمه خبر" برگزار شد

ارسال شده در تاریخ 1402/09/06
ساعت 07:36

انجمن علمی دانشجویی زبان و ادبیات فرانسه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا (س) با همکاری گروه زبان فرانسه، "کارگاه ترجمه خبر" را برگزار کرد.
هدف آشنایی شرکت‌کنندگان با نحوهٔ ترجمه خبر و ضوابط آن بیان شدهساجده کاشانی (دانش‌آموخته دانشگاه الزهرا (س) و مترجم خبر صداوسیما)مدرس دورره بوده و این کارگاه در روز دوشنبه 6 آذر 1402  ساعت 12 الی 13 و با حضور 20 نفر از علاقه‌مندان در کلاس 112 دانشکده ادبیات برگزار شد.
کاشانی ابتدا به معرفی خود پرداخت. سپس شغل خود که مترجم شبکهٔ پرس تی‌وی هست را معرفی کرده و نحوهٔ ورود به شغلشان را برای شرکت‌کنندگان توضیح داد. مترجم خبر صداوسیما در مورد شغل مترجم اخبار توضیح داده که این شغل خواستار یک روحیه همکاری بسیار قوی است؛ زیرا ممکن است که گاهی برای ترجمهٔ متن نیاز به تجربیات همکاران هم باشد. در این کار نیاز به انعطاف‌پذیری هم هست؛ زیرا ممکن است از کار انتقاد بشود پس باید تصحیح شود و دیگر اشتباهات قبلی را دوباره تکرار نکرد.

ارسال کننده:
تصاویر مرتبط:

مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

شماره تلفن:
    تهران، میدان ونک، خیابان ده ونک، دانشگاه الزهرا(س)، معاونت فرهنگی و اجتماعی
    کدپستی :
    1993893973
    تلفن : 982188213547+    982185692496+ فاکس : 982188213547 +
     farhangi[at]alzahra.ac.ir
    تمامي حقوق سايت براي دانشگاه الزهرا ( س ) محفوظ است.