معاونت فرهنگی و اجتماعی:
جلسه اساتید مشاور انجمن های علمی دانشجویی با معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد.
19 03 2018 00:00
کد خبر : 13469377
تعداد بازدید : 5
جلسه اساتید مشاور انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) در روز دوشنبه 21 اسفند 1396 ساعت 12 الی 13 در اتاق شورا ساختمان معاونت فرهنگی اجتماعی برگزار گردید.
ابتدا خانم دکتر گلیجانی مقدم ضمن خوش آمد گویی به اساتید مشاور، اهداف برگزاری این جلسه را تببین نمود. ایشان با توجه به اهمیت ویژه انجمن های علمی دانشجویی در پیشبرد اهداف کلان دانشگاه نقش اساتید مشاور را در هرچه بهتر شدن فعالیت های انجمن ها مورد تاکید قرار داد و خانم طاها را به عنوان کارشناس جدید انجمن ها معرفی نمود.
خانم دکتر گلیجانی مقدم از اساتید محترم انجمن ها درخواست نمود که حضور فعال در جلسات هم اندیشی با معاونت فرهنگی و اجتماعی داشته باشند تا با تعامل مشترک بین معاونت فرهنگی و اجتماعی، اساتید مشاور انجمن ها و دبیران انجمن های علمی دانشجویی شاهد رشد و شکوفایی این انجمن در دانشگاه الزهرا(س) باشیم.
سپس از اساتید مشاور درخواست شد تا مطالبات خود را بیان کنند، اهم مطالبات اساتید محترم به شرح ذیل بیان گردید:
• تاکید بر حضور یک نماینده از دانشجویان دکتری و یا کارشناسی ارشد در انجمن ها
• دادن امتیاز برای اساتید برگزار کننده کارگاه ها
• تامین بودجه کارگاه ها
• اجازه استفاده از لوگو به انجمن ها
• ساخت وب سایت انجمن و کانال انجمن ها جهت اطلاع رسانی بهتر فعالیت ها
لازم به ذکر است در این جلسه که با حضور معاون محترم فرهنگی و اجتماعی خانم دکتر گلیجانی مقدم برگزار گردید 28 نفر از اساتید مشاور انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) حضور داشتند.