معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س):

سلسله وبینارهای آشنایی با بازار سرمایه و سرمایه گذاری در اوراق بهادار در حال برگزاری است.

27 07 2020 00:00
کد خبر : 13530169
تعداد بازدید : 3

به گزارش خانم فرانک نیسی کارشناس فرهنگی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س):
کمیته آموزش های عمومی و مهارتی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س) "سلسله وبینارهای آشنایی با بازار سرمایه و سرمایه گذاری در اوراق بهادار" را در روزهای اول مرداد 1399 در فضای اسکای روم به آدرس https://www.skyroom.online/ch/alzahrafarhangi/exchange برگزار می نماید . 
در این سلسله کارگاهها که همچنان ادامه دارد دو جلسه در روز های چهارشنبه یکم مردادماه 1399 ساعت 16 با سخنرانی آقای دکتر علی رحمانی و شنبه 4 مردادماه 1399 ساعت 16 با سخنرانی خانم دکتر هانیه حکمت برگزار شده است.
در اولین جلسه این دوره آموزشی دکتر رحمانی معاون اداری و مالی دانشگاه الزهرا(س) که یکی از روسای اسبق سازمان بورس نیز هست، در خصوص آشنایی با ساختار بازار سرمایه و ابزارها و نمادهای آن صحبت کرد و در دومین جلسه خانم دکتر حکمت در خصوص سرمایه گذاری مستقیم در بازار سرمایه توضیحاتی ارائه نمود. وی همچنین در مورد چگونگی ثبت نام در سامانه سجام و نحوه اخذ کد بورسی توضیحاتی داد.
 

علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر در ساعات اداری با شماره 85692480 و 85692488  تماس بگیرند.