دانشگاه الزهرا(س) در نخستین جشنواره ملی «جریان» از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بهعنوان برگزیده در بخش دانشگاه فعال در حوزه فرهنگی و اجتماعی شناخته شد و مدال جشنواره «جریان» را دریافت کرد.
در آیین پایانی نخستین جشنواره ملی جریان که روز پنجشنبه 3 آبان ماه 1403 در تالار شهید شفایی دانشگاه تبریز با حضور مسئولان وزارت عتف برگزار شد، از دانشگاه الزهرا(س) به عنوان دانشگاه فعال فرهنگی و اجتماعی تقدیر شد.
لوح تقدیر و مدال جشنواره «جریان» در آیین پایانی نخستین جشنواره ملی جریان ، با حضور مدیر کل سیاست گذاری فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم دکتر ذوالفقار زاده و رئیس دانشگاه تبریز دکتر محمد زادشکویان، به خانم دکتر مریم سلگی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س) تقدیم شد.
بر اساس ارزیابی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دانشگاه الزهرا(س) به عنوان دانشگاه برگزیده در جمع 4 دانشگاه فعال فرهنگی سطح یک کشور قرار گرفت. در این جشنواره از بین 82 دانشگاه شرکت کننده در جشنواره جریان 12 دانشگاه برگزیده شدند که دانشگاههای الزهرا(س)، علامهطباطبائی، فردوسی مشهد، و تربیت مدرس بهعنوان دانشگاههای فعال فرهنگی بالای 6 هزار دانشجو، دانشگاههای مراغه، بجنورد، دامغان، صنعتی ارومیه دانشگاههای فعال فرهنگی بین سه تا 6 هزار دانشجو و مرکز آموزش عالی اقلید، ولایت ایرانشهر، حضرت معصومه(س) قم و میبد به عنوان دانشگاههای فعال فرهنگی کمتر از سه هزار دانشجو انتخاب شدند
شایان ذکر است مقام کسب شده بر اساس فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی درج شده در سامانه فرنما در بازه زمانی فروردین 1402 تا خرداد 1403، به دانشگاه الزهرا(س) تعلق گرفت.این رتبهبندی در جشنواره ملی جریان و بر اساس شاخصهای فرهنگی و اجتماعی ISC و سامانه فرنما انجام شده است.
رتبه درصد میزان تصدیگری گروههای دانشجویی، رتبه سرانه فعالیتهای فرهنگی، رتبه نسبت تعداد دانشجو به انجمن، کانون و تشکل، رتبه کل برنامههای اجرا شده، رتبه نسبت تعداد نشریات به دانشجو، رتبه تعداد استادان مشاور انجمنهای علمی به تعداد انجمن و رتبه تعداد دانشجو به شماره نشریات مهمترین شاخصهای ارزیابی بودند.
محورهای جشنواره جریان نیز شامل افراد فعال فرهنگی، جشنوارهها و رویدادهای فرهنگی، فعالیتهای بینالمللی در حوزه فرهنگی و دانشگاههای فعال فرهنگی است.
• خانم دکتر زهرا موسوی نژاد عضو هیات علمی دانشکده علوم زیستی با اثر کارآمدسازان ، کسب برگزیده اول در بخش فردی
• خانم دکتر عاطفه پورصالحی، عضوهیات علمی دانشکده هنر، کسب برگزیده دوم در بخش فردی اعضای هیأت علمی در رقابت سرآمدان فرهنگی
• خانم ضیافت بیاتی، کارشناس فرهنگی با اثرجشنواره توانمندی های دانشجویان دختر 1398 ، کسب برگزیده دوم در بخش یاوران علمی در بخش رویدادهای فرهنگی برتر با موضوع رویداد هنری و صنایع خلاق
• خانم دکتر صدیقه عباسی رئیس گروه ارزیابی مرکز ارزیابی و پایش عملکرد با اثر برگزاری نشست های علمی رویداد بین المللی پوشاک سنتی جهان اسلام، کسب شایسته تقدیر در بخش رویدادهای فرهنگی برتر با موضوع هویت و انسجام ملی
هدف از برگزاری این جشنواره، هویتبخشی به کارهای فرهنگی و احترام به عرصه فرهنگ جامعه و فعالان بود که در آن تعداد 750 اثر در 2 بخش فردی و گروهی از 82 دانشگاه به دبیرخانه جشنواره جریان ارسال شد و دانشگاههای فعال فرهنگی برای اولین بار توسط isi رتبهبندی شدند.
گفتنی است دانشگاه الزهرا(س) با 77 اثر فرهنگی در نخستین جشنواره جریان شرکت داشت.





