معاونت فرهنگی و اجتماعی:

گزارش حضور فعال انجمن علمی دانشجویی الزهرا(س) در اولین گردهمایی سفیران دانش سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی

03 10 2018 00:00
کد خبر : 13487784
تعداد بازدید : 3


اولین گردهمایی سفیران دانش سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی کشور، توسط کمیته دانشجویی ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی با هدف ایجاد بستری مناسب برای رشد و اعتلای علمی و پژوهشی دانشجویان مستعد، به منظور حمایت، تقویت و ترویج فرهنگ و اخلاق علمی در دانشگاه¬های کشور و همچنین تقویت روحیه و بنیه علمی دانشجویان علاقه¬مند، در تاریخ 11 و 12 شهریور ماه 1397 ، در محل پارک فناوری پردیس برگزار شد. در این گردهمایی، حدود 70 نفر از اعضای فعال 22 انجمن علمی دانشجویی پیشگام در این حوزه حضور داشتند.
در روز اول و افتتاحیه این برنامه، دکتر امیرعلی حمیدیه، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی، ضمن عرض خوشامدگویی به معرفی اهداف برنامه از جمله ایجاد بستری برای هم¬اندیشی و فرصتی برای تبادل اطلاعات و آشنایی دانشجویان فعال در این حوزه با یکدیگر پرداخت. وی ضمن اشاره به اهمیت این برنامه افزودند که در این گردهمایی، برای اولین بار، بدون وجود هیچ گونه مرزبندی بین دانشگاه های وزارت علوم و بهداشت این فرصت در اختیار اعضای فعال انجمن های علمی دانشجویی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی سراسر کشور قرار داده شده است تا فارغ از رشته و مقطع تحصیلی، در یک فضای پویای علمی به تبادل اطلاعات و هم اندیشی بپردازند. در ادامه، دبیر ستاد، با دانشجویان حاضر در گردهمایی آشنا شدند و دانشجویان، ضمن معرفی خود، به بیان مسائل و چالش های پیرامون فعالیت در این حوزه پرداختند.
در ادامه سخنرانی¬های روز اول، اساتید فعال در این حوزه ازجمله دکتر سید مصطفی منزوی، مشاور ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی، دکتر کاوه بقایی، عضو هیئت علمی پژوهشکده گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر احسان عارفیان، عضو هیئت علمی دانشکده زیست شناسی دانشگاه تهران و سایر متخصصین به ایراد سخنرانی در حوزه¬های وابسته پرداختند.
در ادامه برنامه های علمی روز اول، بازدید از دو شرکت دانش بنیان سیناسل و بن یاخته های رویان انجام شد و دانشجویان، ضمن آشنایی با حوزه فعالیت این دو رشته، به پرسش و طرح سوال پیرامون توسعه شرکت¬های دانش بنیان پرداختند.
در پایان این روز، برنامه تفریحی تئوری- عملی رصد با حضور رضا ماه منظر، پژوهشگر حوزه اختر زیست شناسی و کارشناس ارشد علوم سلولی مولکولی برگزار شد.
در روز دوم برنامه، دکتر منزوی در ارتباط با بازار سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی سخنرانی ایراد فرمودند.
در ادامه، کارگاه مدیریت کسب و کار و استارتاپ توسط مهندس محبعلی زاده برگزار گردید. طی این کارگاه، دانشجویان ایده های خود را در ارتباط با شروع کسب و کار در حوزه سلول های بنیادی مطرح نموده و ضمن تشکیل تیم¬های چهار و پنج نفره، به توسعه ایده خود پرداختند. تیم دانشگاه الزهرا، تحت عنوان تیم S.C&R.M با حضور فاطمه محمدی پور، نیلوفر حیدریان و معصومه کهندانی از اعضای فعال انجمن سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه به همراه محمد امین ماه منظر و سید علی کریمی فرد از دانشگاه آزاد واحد تهران پزشکی روی پرورش ایده درباره تعیین استیج تومورهای سرطانی با استفاده از تفاوت دانسیته سلول ها کار کردند.
در بخش آخر گردهمایی، پنل انجمن ها، نمایندگان تعدادی از انجمن ها به ارائه گزارشی از فعالیت های خود پرداختند. در این بین فاطمه محمدی پور، دبیر انجمن سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه الزهرا (س)، گزارشی از فعالیت هایی که در 2 سال اخیر در ارتباط با این حوزه در دانشگاه الزهرا(س) انجام شده، ارائه نمود.
در اختتامیه برنامه، ضمن سخنرانی دکتر عارفیان، دانشجویان نظرات خود برای بهبود گردهمایی سفیران دانش سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی سال آینده گفتند. در انتها با ارائه تقدیرنامه از زحمات تیم اجرایی برنامه تقدیر و تشکر شد و به تمام سفیران و انجمن ها گواهی حضور در اولین گردهمایی سفیران دانش سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی تقدیم شد.