۱۴۰۳ پنج شنبه ۲۹ شهريور

اعلام برگزیدگان مسابقه فرهنگی محیط زیست من چرا نهال مثمر( میوه دار) بکاریم؟

ارسال شده در تاریخ 1402/03/08
اعلام برگزیدگان مسابقه فرهنگی محیط زیست من چرا نهال مثمر( میوه دار) بکاریم؟

به گزارش خانم مریم صمدیان عضو کمیته فرهنگی و آموزشی مدیریت سبز معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س):

کمیته فرهنگی، آموزشی مدیریت سبز معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س) به‌مناسبت گرامیداشت هفته منابع طبیعی "مسابقه فرهنگی محیط زیست من؛ چرا نهال مثمر( میوه دار) بکاریم؟" را از 20 الی 27 اسفندماه 1401 با ارسال پنج دلیل مستند با موضوع " نهال مثمر بهتر است یا نهال تزئینی وغیر مثمر" و اهدای جایزه نقدی به سه نظر برتر برگزار نمود.
در این مسابقه فرهنگی که 32 نفر از کارمندان و دانشجویان دانشگاه در آن شرکت نمودند سه نفر از شرکت کنندگان با رای داوران برگزیده شدند که اسامی آنان به شرح زیر است:

1. برگزیده اول خانم پریسا جلا همکار محترم از کتابخانه مرکزی دانشگاه
2. برگزیده دوم خانم نیر مسافر همکار محترم از دانشکده شیمی دانشگاه
3. برگزیده سوم به قید قرعه از بین سه نفر، آقای موحد ربانی همکار محترم از مدیریت خدمات آموزشی دانشگاه

کمیته فرهنگی، آموزشی مدیریت سبز معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با عرض تبریک و تقدیر از برگزیدگان این مسابقه، ضمن اهدای لوح تقدیر و هدیه نقدی، برای این عزیزان موفقیت های روز افزون از خداوند متعال خواستار است.

همچنین کمیته فرهنگی، آموزشی مدیریت سبز معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با عرض تقدیر و تشکر از همه شرکت کنندگان در مسابقه، گواهی نامه دو ساعته آموزش را به ایشان اعطا می نماید.