۱۴۰۳ دوشنبه ۱۰ دي

برگزاری وبینار اختلالات رشدی با تاکید بر بیش فعالی اختلالات هماهنگی رشدی و اوتیسم

ارسال شده در تاریخ 1399/11/06
ساعت 13:51
برگزاری وبینار اختلالات رشدی با تاکید بر بیش فعالی اختلالات هماهنگی رشدی و اوتیسم

به گزارش خانم صدیقه صالحی دبیر انجمن علمی دانشجویی رفتار حرکتی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س):
انجمن علمی دانشجویی رفتار حرکتی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س) "وبینار اختلالات رشدی" را با سخنرانی آقای بهزاد محمدی اورنگی در روز پنجشنبه 2بهمن 1399 ساعت 10 الی 12 در فضای مجازی ادب کانکت برگزار کرد .
در این وبینار راجع به بیش فعالی و شیوع بیش فعالی توضیح داده شد و گفته شد که بیش فعالی عبارت است از اختلال رشدی در توجه، کنترل تکانش، بی قراری و هدایت رفتار که به طور طبیعی ایجاد میشود و ناشی از اختلال های عصب شناختی بزرگ، حسی، حرکتی یا هیجانی نیست. سه مشکل بنیادی در کودکان بازیابی توجه اعم از بی توجهی، فزون بخشی و تکانشگری است. درادامه گفته شد که علائم افراد بیش فعال (عدم تمرکز _گوش ندادن _بی نظمی _کم توجهی و حواس پرتی _نافرمانی و عدم همکاری)است .
در این وبینار به عوامل سبب شناسی از جمله عوامل ژنتیکی، عوامل عصب شناختی و عصبی، عوامل مربوط به تغذیه، سم های محیطی، عوامل روان شناختی و رفتار والدین اشاره شد. همچنین درباره مداخلات درمانی (دارو درمانی، چگونگی تجویز دارو و مداخلات غیر دارویی ) نیز صحبت شد. سپس راجع به بیماری اوتیسم و شیوع این بیماری مواردی ذکر شد. اوتیسم نوعی اختلال رشدی و چالش همیشگی و بی پایان برای فرد و خانواده او است. همچنین مشکلات بنیادی در کودکان اوتیسمی از جمله: اجتماعی ـ تکلم و زبان ـ رفتار تشریفاتی و اصرار به یکنواختی ـ رفتار خودتحریکی و ... ) ذکر شد. مدل های مختلف درمان اوتیسم (مدل روانکاری و درمانی ـ مدل بدکارکردی عصب شناختی ـ مدل بیوشیمیایی و دارو درمانی و مدل رفتار ) نیز توضیح داده شد.
در مورد اختلال هماهنگی رشدی و تاریخچه اختلال هماهنگی رشدی و آموزش استقلال در مهارت های روزمره زندگی مطالبی ذکر گردید. همچنین استراتژی های پیشنهاد شده برای مهارت های لباس پوشیدن نشان داده شد‌. از مهمترین مسائل ذکر شده در وبینار روش های غیر خطی ـ آموزش فراگیر بود که به طور جامع در مورد آن صحبت شد و در پایان پرسش و پاسخ بین شرکت کنندگان و مدرس دوره صورت گرفت .



ارسال کننده:صمدیان
تعداد بازدید:1155
تصاویر مرتبط:


    برچسب ها
    فیلم مرتبط
    فیلم مرتبط
    فیلم مرتبط
    صوت
    مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

    ارسال نظرات
    نام
    آدرس پست الکترونیکی شما
    شماره تلفن:
    توضیحات
    خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
    کد امنیت
    دانشگاه الزهرا
    تهران، میدان ونک، خیابان ده ونک، دانشگاه الزهرا(س)، معاونت فرهنگی و اجتماعی
    کدپستی :
    1993893973
    تلفن : 982188213547+    982185692496+ فاکس : 982188213547 +
     farhangi[at]alzahra.ac.ir
    تمامي حقوق سايت براي دانشگاه الزهرا ( س ) محفوظ است.