۱۴۰۳ شنبه ۲۴ شهريور

جشن بانوی مهر به مناسبت سالروز ولادت حضرت زهرا(س)

ارسال شده در تاریخ 1400/11/03
جشن بانوی مهر به مناسبت سالروز ولادت حضرت زهرا(س)

به گزارش خانم زهرا رامتین کارشناس فرهنگی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س):
معاونت فرهنگی و اجتماعی در همکاری با ستاد بزرگداشت ولادت حضرت زهرا (س) و مقام والای مادر و زن در دانشگاه الزهرا(س) و همکاری شهرداری منطقه سه و سرای محله ده ونک به مناسبت سالروز ولادت حضرت زهرا(س) و گرامیداشت روز مادر و زن " جشن بانوی مهر " را در روز 3 بهمن ماه 1400 از ساعت 7 الی 8:30 صبح در محوطه ورودی در اصلی دانشگاه برگزار کرد .
در این جشن که با تزئین طاق نصرت پرازگل و گستردن فرش قرمز از ورودی اصلی دانشگاه و میزهای تزئین شده با گلدانهای کاکتوس اهدایی ، از بانوان گرانقدر جامعه دانشگاهی با شیرینی، چای و آش حلیم پذیرایی شد.
آغاز این جشن صبحگاهی با طنین صوت زیبای آیت الکرسی متبرک شد و مولودی ها و موسیقی هایی با موضوع ولادت حضرت زهرا(س) و بزرگداشت مقام زن شور و نشاط خاصی به فضای دانشگاه داد
در این ویژه برنامه "مسابقه من کیستم" نیز برگزار شد و کلیپ تبریک روز مادر ویژه کودکان مهد کودک نیز از تلویزیون مستقر در این نمایشگاه پخش گردید.