۱۴۰۳ شنبه ۲۴ شهريور

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س):

بیانیه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س) به مناسبت روز قدس

به مناسبت روز قدس

بیانیه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س)

بسم الله النور
سلامٌ لارضٍ خُلقت للسلام وما رأت یوماً سلاما
سلام بر سرزمینی که برای صلح آفریده شد و روی صلح ندید

هر سال پس از پایان یک ماه بندگی مقابل پروردگار بی‌پناهان، نگاه‌هایمان به سرزمینی می‌نشیند که نیم قرن پیش، امام خمینی رحمه الله روز گرامیداشت آن را با درایت بر تارک تاریخ به یادگار گذاشت تا مسلمانان جهان از ستمی که بیدادگران بر ملت مظلوم فلسطین روا می‌دارند غافل نمانند. این فریاد بیدار باش امام عاشقان، شلاقی بود بر اذهان خفته ملت اسلام، تا از خواب عمیق غفلت بیدار شوند و در برابر ستمگران تاریخ، با قامتی برافراشته قیام کنند.

روز قدس، روز نمایش باشکوه و عظمت امت اسلامی است، روز رستاخیز استکبار ستیزی ملل مسلمان جهان، روز وحدت همه انسان‌های حقیقت‌خواه و عدالت دوست، روز گره خوردن بازوانِ توانای امت اسلامی و روز ستیز همیشگی با صهیونیسم و امپریالیسم غارتگر است. روز قدس، روز کنار گذاشتن هر دیدگاه سیاسی و پیوستن قطره به اقیانوس انسانیت و عدالت و حق‌طلبی است. روز قدس، روز بازتابِ خشمِ خروشانِ خلق‌های ستم دیده و طوفانی شدن غیرت مردمی است که نفرت خویش را علیه رژیم غاصب صهیونیستی با شعارهایشان ابراز می کنند.

امسال نیز همچون سال‌های پیش در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان و روز جهانی قدس با قلوبی سرشار از عطر روح‌بخش بهار قرآنی و مالامال از فیوضات ضیافت حق با حضور پرشور خویش اقتدار و عظمت مسلمانان را به همه جهانیان به نمایش خواهیم گذاشت.
سلام بر تو ای قدس، ای سرزمین مهربانی و ای خاستگاه نور و ای پایگاه عروج انسان به سوی خدا، ای قلب تپنده جهان اسلام و ای محبوب دل میلیون‌ها انسان آزاده! تا رهایی‌ات از چنگال صهیونیسم همراهت خواهیم بود.

با شوق رهایی‌ات، نَفس می‌گیریم
ای قدس! تو را ز خار و خس می‌گیریم
ما خاک تو را به تین و زیتون سوگند
فردا ز نفاق و کفر پس می‌گیریم