۱۴۰۳ يکشنبه ۱۵ مهر

نشست علوم شناختی در جنگ شناختی؛ با نگاهی به مسائل فرهنگی به مناسبت هفته عفاف و حجاب

ارسال شده در تاریخ 1401/04/22

به گزارش خانم عطیه کاظم فرحزادی کارشناس فرهنگی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س):

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س) با همکاری شورای هم اندیشی اساتید دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) در دانشگاه، به مناسبت هفته عفاف و حجاب "نشست علوم شناختی در جنگ شناختی؛ با نگاهی به مسائل فرهنگی" را در روز دوشنبه 20 تیرماه 1401 از ساعت 11 الی 13 در سالن پروین اعتصامی مرکز همایش های بین المللی دانشگاه و به طور همزمان در فضای مجازی (اسکای روم و آپارات) برگزار نمود.
در این نشست که با هدف نگاه نو و استفاده از علوم میان رشته ای جدید در مسائل فرهنگی برگزار شد، آقای محمد جوانی، مسئول کمیته علمی علوم شناختی دانشگاه امام حسین(ع) به بیان اهمیت پرداختن به علوم شناختی و استفاده از آن در کشور و برخی کاربردهای آن در فضای رسانه ای و تبلیغاتی دنیا پرداخت. آشنایی با ساختار و عملکرد مغز و علوم اعصاب می تواند بسیاری از پدیده ها و مسائل فرهنگی را رقم زده یا مدیریت نماید.
در پایان نظرات و سوالات حاضران با اداره دبیر نشست آقای دکتر میثم قمشیان مطرح شد. گفتنی است این جلسه با حضور حدود 180 نفر از دانشگاهیان بصورت مجازی و حضوری برگزار شد.