۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي

شور و شادی در جشن بزرگ میلاد حضرت زهرای اطهر (س) و گرامیداشت روز مادر و زن

ارسال شده در تاریخ 1403/10/03
ساعت 12:42
شور و شادی در جشن بزرگ میلاد حضرت زهرای اطهر (س) و گرامیداشت روز مادر و زن

به گزارش خانم فاطمه گودرزی کارشناس رسانه و روابط عمومی معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه الزهرا(س):


معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س) "جشن بزرگ میلاد حضرت زهرای اطهر سلام الله علیها" و گرامیداشت روز مادر و زن را به همراه تکریم نودانشجویان دانشگاه الزهرا(س)، در روز یکشنبه 2 دی ماه 1403 از ساعت 13 الی 15 در سالن نور مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه برگزار نمود.

در ابتدای مراسم، خانم دکتر زهرا ناظم بکایی، ریاست محترم دانشگاه الزهرا(س)، ضمن خوش‌آمدگویی به حضار و نودانشجویان، بیان کرد که حضرت زهرا(س) در سختی‌ها غمگسار پیامبر(ص)، در جهاد همراه علی(ع)، در عبادت خیره‌کننده چشم فرشتگان و در سیاست سراینده خطبه‌های بلیغ بود. وی خاطرنشان کرد که حضرت زهرا(س) قله زن مسلمان است و ما می‌توانیم در مسیر زهرایی شدن از دانشگاه الزهرا(س) حرکت کنیم.
خانم دکتر بکایی افزود که ابعاد شخصیتی حضرت زهرا(س) در سه محور معنوی و معرفتی، زندگی خانوادگی، اجتماعی و سیاسی قابل بررسی است و می‌توانند به ما کمک کنند تا موجودی ملکوتی را بشناسیم و معماری ناشناخته ذهن بشری را با تبیین حضرت زهرا(س) بررسی کنیم.
ایشان همچنین به مناسبت تولد حضرت آیت‌الله خمینی(ره)، بزرگ‌ مردی که بزرگ‌ترین انقلاب تاریخ قرن 20 را پایه‌گذاری کرد و بانوان را به صحنه اجتماع کشاند، تجلیل به عمل آوردند. همچنین، به مناسبت 60 سالگی دانشگاه الزهرا(س)، از امروز به مدت یک دهه برنامه‌هایی برگزار خواهد شد که شروع آن با جشن ولادت حضرت زهرا(س) است. در پایان، دکتر بکائی بر اهمیت شناخت موقعیت، هویت و ارزش‌ها تأکید کرد و افزود که باید بدانیم کجا هستیم، چه هستیم و چه هویتی داریم و باید چه چیزی را پاس بداریم.

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر سید عباس موسوی، نماینده مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در دانشگاه الزهرا(س)، در سخنان خود بیان کرد که حضرت زهرا(س) ثابت کردند که زن هیچگاه درجه دو نیست. زن نه تنها می‌تواند دوشادوش مرد به بالاترین مراتب کمال انسانی برسد، بلکه می‌تواند پیشی بگیرد. امام خمینی(ره) نیز می‌فرمایند که صلاح و فساد یک جامعه بستگی به صلاح و فساد زنان آن جامعه دارد، یعنی نقش محوری در سازندگی یک جامعه را زنان ایفا می‌کنند نه مردان.
در طول این برنامه، گروه رادیویی "بیناشو" دو قطعه آهنگ: «حاج علی» و «مامان خوشگل من! » را که مخصوص دانشجویان دانشگاه الزهرا(س) تهیه و تدوین شده بود، پخش کردند. این قطعات دارای محتوای روشنگری در خصوص آسیب‌های فضای مجازی و همچنین بررسی خصوصیات ارزش و جایگاه مادر بودند. گروه بیناشو با ارائه محتوای جذاب و آموزنده، توجه دانشجویان را به اهمیت و اثرات فضای مجازی بر زندگی روزمره جلب کرد. این کلیپ ها دانشجویان را برای دید گسترده تر به چالش‌های فضای مجازی تشویق نمود و راهکارهایی برای مدیریت بهتر این فضا به آنان ارائه کرد.

علاوه بر این، "نمایش رادیویی اسمعیل" نیز اجرا شد که به مناسبت روز زن و اهمیت حجاب و مصونیت‌بخشی آن پرداخته بود. این نمایش با استقبال گسترده‌ای از سوی حضار مواجه شد و لحظات ماندگاری را برای شرکت‌کنندگان رقم زد. اجرای این نمایش نه تنها به تبیین ارزش‌های فرهنگی و اجتماعی پرداخت، بلکه به دانشجویان یادآوری کرد که حفظ هویت و ارزش‌های اسلامی نقش مهمی در زندگی آنها ایفا می‌کند.

همچنین، گروه سرود "نجم الثاقب" که یکی از برترین گروه‌های سرود کشور است، با اجراهای زیبای خود فضا را شاد کردند و در باره مادر و حضرت زهرا (س) سرود خواندند. اجرای این گروه سرود، شور و شوق خاصی را در مراسم ایجاد کرد و لحظات پر از شادی و معنویت را برای حضار به ارمغان آورد. صدای خوش و هماهنگی اعضای گروه، توجه همه حضار را به خود جلب کرد و ستایش‌های زیادی را دریافت نمودند. اجرای‌های دلنشین این گروه سرود، باعث تقویت روحیه و ایجاد حس همدلی و وحدت در میان شرکت‌کنندگان شد.

در این جشن، خانم دکتر ناظم بکایی و اعضای هیأت رئیسه دانشگاه از پوستر 60 سالگی دانشگاه الزهرا(س) رونمایی کردند. این رونمایی نمادی از افتخار به تاریخچه و دستاوردهای دانشگاه بود و آغازگر برنامه‌های یک دهه به مناسبت این سالگرد مهم شد.
 
همچنین به سه نفر از شرکت کنندگان در برنامه سه کمک هزینه سفر مشهد به قید قرعه اهدا گردید و در بین برنامه دو مسابقه هیجان انگیز نیز برگزار و به برگزیدگان آن جوایزی ارزنده اهدا شد.
تمامی شرکت کنندگان در پایان مراسم پذیرایی و هدیه ویژه جشن را دریافت نمودند.











































ارسال کننده:صمدیان
تعداد بازدید:161
تصاویر مرتبط:


    برچسب ها
    فیلم مرتبط
    فیلم مرتبط
    فیلم مرتبط
    صوت
    مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

    ارسال نظرات
    نام
    آدرس پست الکترونیکی شما
    شماره تلفن:
    توضیحات
    خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
    کد امنیت
    دانشگاه الزهرا
    تهران، میدان ونک، خیابان ده ونک، دانشگاه الزهرا(س)، معاونت فرهنگی و اجتماعی
    کدپستی :
    1993893973
    تلفن : 982188213547+    982185692496+ فاکس : 982188213547 +
     farhangi[at]alzahra.ac.ir
    تمامي حقوق سايت براي دانشگاه الزهرا ( س ) محفوظ است.