۱۴۰۳ يکشنبه ۱۵ مهر

برگزاری "نشست سیاست ها و برنامه های عفاف و حجاب در دانشگاه های جمهوری اسلامی "

ارسال شده در تاریخ 1401/04/20
برگزاری

به گزارش خانم عطیه کاظم فرحزادی کارشناس فرهنگی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س):

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س)، نشست" سیاست ها و برنامه های عفاف و حجاب در دانشگاه های جمهوری اسلامی " را  در روز چهارشنبه 15 تیر ماه 1401 از ساعت 11 الی 13 را در مرکز همایش های بین المللی دانشگاه، سالن پروین اعتصامی و بطور همزمان در فضای مجازی اسکای روم و آپارات برگزار نمود.

در این نشست که با هدف ترویج فرهنگ عفاف و حجاب و زمینه سازی برای برنامه ریزی و سیاستگذاری دانشگاه ها در حوزه عفاف و حجاب برگزار شد، آقای دکتر عبدالرسول علم الهدی، عضو هیأت علمی دانشگاه امام حسین (ع) به بیان توضیحاتی از سیر تحول حجاب در ایران و تحلیل هایی از لایه های حوزه های مرتبط با عفاف از جمله ساختار اجتماعی، تعلیم و تربیت، کرامت انسانی، خانواده و ... و نیز ارائه تحلیل های کوتاه و متعددی از تغییر ساختارهای اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و نیز نخبگانی و پدیدارشناسانه در مسئله حجاب و بدحجابی پرداخت.
در ادامه با ارائه مدل های سیاستگذاری تربیتی ارتباط عفیفانه، راهکارهای پیشنهادی خود را در خصوص گسترش حجاب در دانشگاه ها را شرح داد.

درپایان نظرات و سوالات حاضران با اداره دبیر نشست خانم مطهره عابدینی مطرح شد.
گفتنی است این جلسه با حضور حدود 180 نفر از دانشگاهیان و فعالان فرهنگی و اجتماعی بصورت مجازی و حضوری برگزار شد.

tempShow